Hieronder vindt u een lijst van veelgestelde vragen per categorie. Klik op de vraag om het antwoord te tonen.

 

Administratief

Hoe kan ik mijn hostingpakket upgraden?
Wanneer u uw account wilt upgraden kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in deze e-mail uw domeinnaam, klantnummer en naar welk pakket u wilt upgraden.
Wordt mijn contract automatisch verlengd?
Om te voorkomen dat uw domeinnaam vrijgegeven wordt, worden contracten automatisch verlengd. Opzeggen doet u een maand voor het einde van de looptijd van een contract.
Hoe kan ik mijn domeinnaam opzeggen?
Om uw domeinnaam en/of hostingpakket op te zeggen dient u ons schriftelijke (per post of per e-mail) op de hoogte te stellen. De opzegging dient voor de eerste van de maand binnen te zijn en er geldt een opzegtermijn van 1 maand.
Ik heb een herinnering ontvangen, maar ik heb wel betaald.
Waarschijnlijk heeft de herinnering de betaling gekruist. U heeft dus wel opdracht gegeven tot de betaling alleen is deze nog niet binnen op het moment dat wij de herinnering hebben verstuurd. U kunt de herinnering negeren en u zult in dit geval ook geen volgende herinneringen meer ontvangen.

Een andere oorzaak kan zijn dat u niet het volledige bedrag heeft betaald of dat u geen factuurnummer heeft vermeld. In dat geval kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Domeinnaam & hosting

Hoe kan ik de statistieken bekijken?
Als u in de browser www.uwdomein.com/webstat typt, komt u alles te weten over de hoeveelheid en samenstelling van uw bezoekers.
Hoe lang duurt het voordat mijn domeinnaam actief is?
Het duurt maximaal 24 uur voordat uw domeinnaam actief is. Bij verhuizingen geldt een termijn van 72 uur.
Hoe kan ik mijn domeinnaam & hostingpakket beheren?
Om uw domeinnaam te beheren, surft u naar https://www.uwdomeinnaam.com:8443 (let op de httpS). Hier kunt u inloggen met de gegevens ontvangen in de welkomstmail.

E-mail

Kan ik ook gebruik maken van webmail?
Alle accounts van Web4more ondersteunen webmail. Dit betekent dat u met behulp van uw browser uw e-mail kunt uitlezen. U kunt dus vanaf elke locatie waar u toegang tot het internet heeft uw e-mail uitlezen. Om uw webmail te benaderen surft u naar webmail.uwdomeinnaam.com.
Hoe stel ik een nieuw wachtwoord in voor mijn e-mailaccount?
Surf naar uw controlpanel: https://www.uwdomeinnaam.com:8443 (let op de httpS) en log-in met uw gegevens. Vervolgens gaat u naar 'Mail' dan naar het te wijzigen e-mailadres. Daar klikt u op 'Preferences' en vervolgens vult u twee keer een wachtwoord naar keuze in. Klik hierna op OK.
Hoe stel ik een autoresponder in?
Surf naar uw controlpanel: https://www.uwdomeinnaam.com:8443 (let op de httpS) en log-in met uw gegevens. Vervolgens gaat u naar 'Mail' en dan naar het te wijzigen e-mailadres. Daar klikt u op 'Autoresponders' en vervolgens op 'New auto-responder'. Vul de gewenste tekst in en klik op 'Enable'.

 

een-pakket-dat-past-bij-uw-gebruik.jpg