Web4more maakt vaak gebruik van Joomla websites. Joomla is op dit moment het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Het wint geregeld prijzen in de categorie beste CMS. Joomla is open-source en daarom gratis te gebruiken. Wat zijn de voordelen van Joomla?
  • U investeert in uw zelf - Het Joomla CMS is gratis te gebruiken. U investeert alleen in de ontwikkeling van uw eigen uitstraling en eventuele extra functionaliteiten op uw website.
  • Flexibiliteit - Joomla is uitbreidbaar met verschillende plugins en modules. Zo kan uw website uitgebreid worden met meer functionaliteiten. De meeste plugins zijn gratis te downloaden.
  • Veiligheid - De ontwikkelaars van Joomla streven ernaar Joomla zo veilig mogelijk te houden. Zo worden er geregeld software updates uitgebracht.
  • U bent onafhankelijk - U bindt zich niet aan één webbouwer omdat u Joomla gebruikt. Er zijn meerdere bedrijven die expertise hebben op het gebied van Joomla websites.
  • Zoekvriendelijk - Joomla websites zijn in het algemeen uitstekend vindbaar door zoekmachines. Daarnaast zijn er allerlei uitbreidingen mogelijk om uw website beter vindbaar te maken.
Web4more heeft vele Joomla websites ontwikkeld. Naast de ontwikkeling van standaard websites hebben wij ook uitgebreide webshops, blogs en facturatiesystemen met Joomla opgeleverd.

Wilt u meer informatie over Joomla? Klik hier om contact met ons op te nemen.
de-vrijheid-om-over-te-stappen.jpg